Select Page

Vertrokken met Webloggen!

Zoals eerder gemeld wil ik een weblog bijhouden over het verloop van een aantal trainingen die ik bij een klant verzorg. Vanmiddag heb ik de classroom in orde gemaakt. Het ziet er erg mooi uit, ik heb 3 beamers tot mijn beschikking, dus dat zal wel een lichtshow gaan geven. Omdat er ook een Windows XP component in de training zit heb ik via een collega een Tablet PC tot mijn beschikking gekregen met daarop Windows XP. En verder ziet alles er goed uit. Ik heb er zin in!

Tags: , , tulip computers

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Hans

    Hoi Chris, succes. Ik ben benieuwd hoe je de weblog gaat gebruiken.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This