Verslag Emerce Update Narrowcasting

Vanmiddag Gisteren was er een meeting over Narrowcasting georganiseerd door Emerce. Op MarketingFacts een uitgebreid verslag. Hier een korte samenvatting van het interessante programma:


Kort samengevat: narrowcasting wordt een interessant medium
voor adverteerders en exploitanten van plaatsen waar ‘publiek’ komt,
zij iets moeten doen of zich juist vervelen (scherm=trigger of
scherm=interessant). Op dit moment is de investering in met name
hardware nog vrij hoog. De verschillende partijen in de markt beginnen
zich langzaam te vormen, maar narrowcasting staat nog steeds in de
kinderschoenen

Emerce zelf heeft een prachtige pagina (met TypePad jawel) over deze meeting. De webcast van deze meeting komt vanaf 23 juni zeer binnenkort zijn beschikbaar (zie hieronder bij update 10.30u). Uiteraard zijn er al foto’s beschikbaar.

Update 8.30u: en de presentaties staan nu ook al on-line
Update 10.30u: er is ook nog een weblog speciaal over narrowcasting met heel veel informatie. De webcasts van TDX zijn hierop ook te vinden. Ik link hieronder even naar dat materiaal. Smullen maar!
Update 26 juni: de website zijn alleen nog te benaderen via de on-demand webcast van Emerce. Sommigen dienen ‘afgerekend’ te worden a E1,30 en sommigen zijn gratis. Wel jammer dat ik er niet bij kan de eerste keer. Mijn provider gebruikt een filter die deze content niet wil aanbieden. Ik zal ze eens een mailtje sturen. Kijken of het daarna wel lukt.

 • Case study: FashionUnited
 • Case study: Wannahaves-Mediamarkt
  • part 1
  • part 2
  • part 3
 • Case study: Mc Donald’s
 • Case study : Schiphol
 • Het geloof, de praktisering en de reformatie
 • Sponsor presentatie: Medialandscape/ Versatel
 • Blik op de toekomst: panel discussie

Geweldig dat je dit soort evenementen toch redelijk kunt ‘volgen’ ook als je er niet bent!

Verder nog te vinden:

Tot slot nog even de link naar het live verslag. Ik vind dat altijd wel iets bijzonders hebben. Je voelt als het ware dan de sfeer. Jammer dat de techniek niet helemaal was wat het moest zijn.

Tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Hans

  Ik zie het. Ik zit net een updateposting te maken en te linken naar die log!

  Antwoord
 2. Martijn Groeneweg

  @Hans, filmpjes staan inmiddels ook online bij Emerce. Alles staat daar nu heen doorgelinkt. Al je links werken nog steeds. Daar heb ik voor gezorgd. At your service !!

  Antwoord
 3. Hans

  Great! Wat een hits op die posting! Ik krijg heel veel bezoekers uit de VS op die posting en die zitten heel lang on-line. Ik denk die filmpjes 1 voor 1 te bekijken. Hebben jullie daar mensen zitten? Moeten nederlanders zijn..
  Update later: oh nee ik zie nu dat het gaat om pda’s oid die avantgo draaien en freebsd. Jammer dat er geen referrer bij staat. Ik kan niet zien waar dat allemaal vandaan komt.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This