Select Page

Tagcloud in del.icio.us

Tagcloud

I saw some new functionality while posting to del.ico.us this morning. I could choose from my tags below a posting. Nice feature. But this afternoon I again saw a new feature. Steve Rubel had a posting on it. You can now navigate through my tags via my tagcloud. (Update: open the cloud by licking on tags). The larger the font the more articles I have saved in del.icio.us. You can click on a tag to see the articles saved with that tag. You can find the tagcloud also below a taglist or when using related tags.

Tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Tinus

    Ik zie er nogal veel vreemde woorden tussen staan. Hoewel ik ergens het gevoel heb dat tagclouds over enkele maanden so cliché zijn dat niemand ze meer wil ben ik zelf ook op de bandwagon gestapt, in mijn geval verschijnt de tagcloud onder de eerste post op de homepage. Meer hierover natuurlijk op mijn weblog..

    Antwoord
  2. Hans

    Dit zijn de normale tags van del.icio.us. Wellicht bedoel je de tagcloud?

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This