Select Page

SixApart komt met een eigen advertentie-progamma

Typepad_earningsIk zag zojuist toen ik inlogde op TypePad, mijn weblogsoftware dat SixApart met een eigen advertentie-model is gekomen. Het is simpel op te zetten. En ook het bijhouden van de inkomsten is een fluitje van een cent. SixApart werkt voor dit model samen met Kanoodle. Ik ga het morgen eens op een proefblog uit proberen hoe het er uit ziet. Zoals ik het snel zie is het net zoiets als Google Adsense. De nieuwe functionaliteit is alleen voor Pro-users.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Hans

    Ik hoorde zojuist dat Kanoodle alleen VS ads doet. Dus voorlopig geldt het programma alleen daar. Men is aan het praten met Europese ads-providers.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This