Select Page

Ruiken via internet?

Geur experienceIk las op Creativefacts.nl een aardig stukje over het fenomeen reuk via internet. Niet alleen de ING  en Senta is met reuk aan het experimenteren. Zo schijnt Trixens een apparaatje te hebben ontwikkeld dat je via software geur kunt laten verspreiden. Hoe het werkt wordt natuurlijk ook uitgelegd. De toepassingen zijn legio volgens het bedrijf. NASA en Proctor en Gamble hebben in het product geinvesteerd. Het is de bedoeling dat dit soort toepassingen onderdeel gaan uitmaken van de multi-mediale ervaringen van de internetgebruiker. Wat te denken aan bijvoorbeeld geur bij games?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This