Select Page

Ohhh wat is dit mooi!

Een echt authentiek verhaal (mp3) van Julie Leung over haar bloggen. Ze vertelt het (nee beter, ze draagt het voor) op Gnomedex. Waarom ze blogt, wat haar ervaringen zijn, waar ze zeker niet over blogt en waarom niet, hoe ze om gaat met foto’s e.d. etc. Terwijl ik dit zo neerschrijf komen die woorden allemaal heel zakelijk over. Haar verhaal is dat allerminst. Het loopt als een gedicht, als een muziekstuk. De zaal luistert ademloos, je kunt een speld horen vallen. Ze worden meegevoerd op haar woorden en kijken een stukje naar binnen, in haar ziel. Onderweg komen ze op deze reis haar passie tegen,  haar emoties. Ze horen haar stemmen stokken, haar ademhaling versnellen. Dat komt natuurlijk omdat ze zich binnenstebuiten (mooi woord!) draait. Ja, ik begrijp waarom ze blogt…….., luister maar.

Hat tip frEdSCAPEs via Techpodcast

Tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This