Select Page

Ohhh wat is dit mooi!

Een echt authentiek verhaal (mp3) van Julie Leung over haar bloggen. Ze vertelt het (nee beter, ze draagt het voor) op Gnomedex. Waarom ze blogt, wat haar ervaringen zijn, waar ze zeker niet over blogt en waarom niet, hoe ze om gaat met foto’s e.d. etc. Terwijl ik dit zo neerschrijf komen die woorden allemaal heel zakelijk over. Haar verhaal is dat allerminst. Het loopt als een gedicht, als een muziekstuk. De zaal luistert ademloos, je kunt een speld horen vallen. Ze worden meegevoerd op haar woorden en kijken een stukje naar binnen, in haar ziel. Onderweg komen ze op deze reis haar passie tegen,  haar emoties. Ze horen haar stemmen stokken, haar ademhaling versnellen. Dat komt natuurlijk omdat ze zich binnenstebuiten (mooi woord!) draait. Ja, ik begrijp waarom ze blogt…….., luister maar.

Hat tip frEdSCAPEs via Techpodcast

Tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This