Select Page

Nieuwe RSS feeds

Ik heb mijn RSS feeds bij Flickr, del.ico.us en Furl even gewijzigd naar die van feedburner, daarmee kan ik statistieken zien. Dus een verzoekje aan degenen die deze feeds gebruiken om ze even te vervangen met de nieuwe. Ze staan in de rechter kolom en hieronder.

Furl RSS
Del.ico.us RSS
Flickr RSS

Mijn weblogs RSS is niet veranderd.

Door ze toe te voegen in je feedreader zoals bloglines kun je dus ook zien wat ik lees en opsla en welke foto’s ik toevoeg. Je krijgt dan natuurlijk ook de tags te zien die ik gebruik. Uiteraard blijven de links van del.cio.us ook elke dag als posting beschikbaar.

Update 13.30u: de del.ico.us tags en url’s worden regelmatig geimporteerd in Furl. Dit betekent dus dat Furl het meest uitgebreide archief is.

Tags: , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Pierre

  Hoi Hans,
  Heb je geen toegang tot de .htaccess op de server? Dan kun je namelijk simpelweg redirects opnemen naar de nieuwe Feedburner-feeds en hoeven je bezoekers niets te wijzigen.

  Antwoord
 2. Hans

  Hoi Pierre, ik begrijp niet precies wat je bedoelt. Ik heb een gehoste versie van TypePad en geen server.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This