Select Page

Microsoft gaat flink uitpakken met RSS

LonghornOp MarketingFacts lezen we dat Microsoft flink op RSS gaat inzetten. Zowel met IE7 en Longhorn! De Channel9 video hierover is meer dan de moeite waard. Nevon heeft een uitgebreide posting en belicht het onderwerp van 2 kanten en ook voor niet-technische mensen.
Uiteraard is er een IE blog en lees je natuurlijk weer veel op msdn over RSS.
Update 23.30u: Frank-ly heeft een boeiende posting waarin zowel techniek als business besproken wordt en zeker in dit kader gelezen dient te worden. Frank Meeuwsen komt een verfrissende kijk en hij eindigt met:

"24 juni is de dag dat RSS verschoof van ubergeek-speeltje naar een
abonneer- en updatemodel voor de massa. Met dank aan Microsoft. Nu is
het aan ons, de ontwikkelaars, designers, marketeers om samen met
klanten te gaan kijken naar de toekomstige mogelijkheden. Er breken
mooie tijden aan! We kunnen weer gaan denken in de zin van "Zou het
niet mooi zijn als…"

Tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Frank Meeuwsen

    Hans, op Frank-ly heb ik zojuist ook een uiteenzetting gemaakt over de mogelijkheden en de kansen die ik zie. Tegelijkertijd ook wat vragen die nog rondzweven bij de mededeling. Zie http://tinyurl.com/8p2yg voor het verhaal.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This