Select Page

MarketingFacts de beste niet-Engelstalige marketingblog!

Ben ik eens een keertje op stap en houd ik me bezig met anderen zaken en mis ik dit. MarketingFacts is uitgeroepen tot de beste niet-Engelstalige marketingblog! Terecht naar mijn mening maar vooral die van anderen die op MarketingFacts hun stem konden uitbrengen. Marco Derksen heeft een concept neergezet dat deze prijs verdient. Goh en sinds een tijdje lever ik ook mijn bescheiden bijdrage aan MarketingFacts. Marco en andere MF webloggers proficiat!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. mf

    Hans, ook jij gefelicieerd. De prijs is voor alle bloggers op mf!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This