Select Page

Livelog van de kick-off van Nederland Breedbandland

Ik zie zojuist dat Margreet van den Berg van ICT en Onderwijs live de kick-off van Nederland Breedbandland aan het bloggen is. Leuk! Veel interessante informatie over toepassingen in het onderwijs. Ik heb al naar een paar videologs zitten kijken door leerlingen gemaakt. Margreet geeft ook de inhoud van de diverse presentaties weer. Ik moet zeggen, dat doet ze knap. Overzichtelijk, met veel links. Je moet vlug zijn anders zitten ze zo meteen aan de borrel. Zouden ze die ook vloggen?

Update 15.50u: ik zie zojuist dat er ook een weblog van NBL is, waarop de moblogs, videolog en weblog van Margreet te vinden zijn.

Tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

 1. Margreet van den Berg

  Hoi Hans,
  Leuk dat je naar mijn weblog verwijst. Nederland Breedbandland is een enthousiaste club met een breed netwerk. M.i. combineren ze bevlogenheid met pragmatisme: een gezonde combinatie die nog wel eens veel zou kunnen opleveren!
  Groeten,
  Margreet

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This