Select Page

Is Google van slag of juist niet?

Trendmap for “hans on experience”

Hé dit vind ik teveel toeval. Bij verschillende trendmaps zie je dat er afgelopen dagen ineens enorm veel meer verkeer door Google getraceerd wordt. Kijk maar eens naar de trendmaps van frEdSCAPES, MarketingFacts, Joi Ito en die van mij (hieronder vind je ze ook overzichtelijk onder elkaar). Ik kwam hier achter doordat zich iets vergelijkbaars voordoet bij de feeds4all blog die ik in mijn lijst van referrals zag opduiken.
Toeval? Heeft iemand een idee?

Update 11.30u: ik zie trouwens dat de trendmap van trendmapper zelf hetzelfde patroon laat zien.

Trendmap for “trendmapper.com”

Trendmap for www.feeds4all.com

Trendmap for fredscapes

Trendmap for #joiito

Trendmap for marketingfacts

Tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. EJ

  Ziet er érg vrolijk uit Hans..Is het nier mogelijk dat Trendmapper van slag is?

  Antwoord
 2. Fred Zelders

  OF … Google heeft (weer) een ander algorithme in de strijd gegooid.

  Antwoord
 3. Hans

  @mf: lijkt er niet op dat google iets fout heeft staan of zo. Mijn trendmap blijft stabiel, net zoals de anderen trouwens. Alleen MF gaat naar beneden…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This