Select Page

Heeft Balkenende een podcast?

Podcast_verhofstadt_1Niet dat ik weet. Maar de premier van België wel. Lopen ze daar toch weer voor. Of niet? Op de website van de belgische premier staat het allemaal vermeld volgen Luc van Braekel.  Wil ik even naar die podcast van Verhofstadt (xml) gaan luisteren via de feedburner feed (geen officiële) ligt er volgens mij die hele site uit van de regering. Of zouden ze nu zoveel traffic krijgen van luisteraars….
Kenneth Verburg en Jurgen Verstrepen maken hierover ook lawaai. Kan het zijn dat de premier in overtreding is, vraagt Jurgen zich hieronder af. Misschien is de site daarom uit de lucht of niet bereikbaar? Straks nog maar eens gaan kijken (en luisteren). Update: 17.30u: werkt!


"Heeft de premier hiervoor een brief (melding) geschreven naar het VCM? Zijn de Vlaamse mediadecreten op toepassing op hem? Is de podcast een persoonlijk initiatief of een kabinetsinitiatief? Een persbriefing waar de av pers op is uitgenodigd is nog iets anders dan zelf een mediakanaal (i.d.g. podasting) beheren."

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Remondo

    Geweldige titel… you got me 😉

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This