Select Page

Heeft Balkenende een podcast?

Podcast_verhofstadt_1Niet dat ik weet. Maar de premier van België wel. Lopen ze daar toch weer voor. Of niet? Op de website van de belgische premier staat het allemaal vermeld volgen Luc van Braekel.  Wil ik even naar die podcast van Verhofstadt (xml) gaan luisteren via de feedburner feed (geen officiële) ligt er volgens mij die hele site uit van de regering. Of zouden ze nu zoveel traffic krijgen van luisteraars….
Kenneth Verburg en Jurgen Verstrepen maken hierover ook lawaai. Kan het zijn dat de premier in overtreding is, vraagt Jurgen zich hieronder af. Misschien is de site daarom uit de lucht of niet bereikbaar? Straks nog maar eens gaan kijken (en luisteren). Update: 17.30u: werkt!


"Heeft de premier hiervoor een brief (melding) geschreven naar het VCM? Zijn de Vlaamse mediadecreten op toepassing op hem? Is de podcast een persoonlijk initiatief of een kabinetsinitiatief? Een persbriefing waar de av pers op is uitgenodigd is nog iets anders dan zelf een mediakanaal (i.d.g. podasting) beheren."

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Remondo

    Geweldige titel… you got me 😉

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This