Select Page

Finland – Nederland via internet te volgen

Nederlands elftalDe wedstrijd Finland – Nederland morgen (woensdag 8 juni) is rechtstreeks te volgen via internet. Dit kan via www.oranje.nl en het kost niets. Dus leuk om eens uit te proberen of dat nu echt werkt en of dat het dezelfde beleving geeft als via de tv.

Overigens kun je de goals van Roemenie – Nederland al als voorproefje uitproberen en natuurlijk kun je lezen wat je er allemaal voor nodig hebt. Valt op zich best mee. Ik heb even naar goals zitten kijken en de performance over ADSL Lite is zeer behoorlijk. Natuurlijk wel een klein scherm, maar toch. En leuk dat het kan zonder in te moeten loggen of dat je je naam achter moet laten. Gewoon klikken en je Windows Media Player begint.

Ga ik morgen toch eens even proberen. Zou er trouwens tijdsverschil in zitten of zou het echt live zijn?
(via Dutchcowboys)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This