Select Page

Finland – Nederland via internet te volgen

Nederlands elftalDe wedstrijd Finland – Nederland morgen (woensdag 8 juni) is rechtstreeks te volgen via internet. Dit kan via www.oranje.nl en het kost niets. Dus leuk om eens uit te proberen of dat nu echt werkt en of dat het dezelfde beleving geeft als via de tv.

Overigens kun je de goals van Roemenie – Nederland al als voorproefje uitproberen en natuurlijk kun je lezen wat je er allemaal voor nodig hebt. Valt op zich best mee. Ik heb even naar goals zitten kijken en de performance over ADSL Lite is zeer behoorlijk. Natuurlijk wel een klein scherm, maar toch. En leuk dat het kan zonder in te moeten loggen of dat je je naam achter moet laten. Gewoon klikken en je Windows Media Player begint.

Ga ik morgen toch eens even proberen. Zou er trouwens tijdsverschil in zitten of zou het echt live zijn?
(via Dutchcowboys)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This