Select Page

del.icio.us direc.tor

DirecttorSomethingtimes you find tools which are very useful and easy. This is one of them: del.ico.us direc.tor. I am using tagging in del.icio.us very much and with this browsing tool it is easy to navigate. It is delivering a high-performance AJAX web service broker.

"del.icio.us direc.tor is a prototype for an alternative web-based rich UI for del.icio.us. It leverages the XML and XSL services of modern browsers to deliver a responsive interface for managing user accounts with a large number of records.

The main features are:

* In-browser handling of del.icio.us bookmarks (tested up to 12,000 records)

* Find-as-you-type searching of all your bookmarks, with basic search operators

* Sort by description, tags, or timestamp

* Ad-hoc tag browser"

Just a bookmark which changes your del.icio.us screen into a browser version. But think of the concept behind it. Very powerfull. Here is a picture of it.

Deliciousbroker_2

hat tip Loosewire!

Tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Mickel Langeveld

  Hans,
  Did you by any change actually take a look at Autofocus made by Aduna? Same concept but with automatic tagging, not manually. -> http://www.aduna.biz
  with regards,
  Mickel

  Antwoord
 2. Mike

  del.icio.us direc.tor is pretty neat. Thanks for pointing out this cool new site. I just discovered blinklist and I am not a fan. I use it to save all of my bookmarks and also to discover new links. It is del.icio.us on steroids. I like what they have done over there! The site needs work but it is brand new and looks very promising.

  Antwoord
 3. La brujula verde

  del.icio.us direc.tor

  Si usas del.icio.us esta aplicación te va a gustar. Johnvey Hwang ha creado una interfaz alternativa para del.icio.us que permite navegar por todos tus bookmarks de una manera más interactiva, convirtiendola en una aplicación viva…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This