De veranderende maatschappij

Stefan Stephan Fellinger hield gisteren een presentatie (foto en video 1, 2 en 3) op de Tweede Business Blog Meeting. Ik heb uit zijn presentatie een paar interessante zaken gehaald die ik de moeite van het overdenken waard vind.


– PR is anderen laten zeggen dat je het goed doet

– Adverteren is zeggen dat je het goed doet

– Marketing is zorgen dat je het goed doet

– Communicatie is krachtiger dan informatie

– Communicatie en Informatie is krachtigst

– Authenciteit is altijd krachtiger dan commercie

De veranderende maatschappij

– Open

– Kort maar krachtig

– Ik wil contact, NU!

– Last minute

– Ik wil respect

– Verras me

– Nu!

– Luister naar me!

– Ik ben op zoek

– Ik ben mondig

– Ik wil 15 seconds of fame

– Ik heb honger

– Vervrouwelijking

– Mijn netwerk

Het gaat niet om trends maar om ontwikkelingen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This