Select Page

De eerste weblog ervaringen van Cendris met hun interne weblog

Frankwatching heeft een gastauteur van Cendris voor zijn posting over de interne weblog van Cendris. Het is Eric Westbroek met wie ik ook al even virtueel contact heb gehad om hun experiment van ‘dichtbij’ te mogen bekijken. Dit natuurlijk in verband met de (on)mogelijkheden voor Tulip. Het project is volop aan de gang en zijn conclusies zijn veelbelovend, alhoewel er natuurlijk ook bijgestuurd moet gaan worden.

Enkele conclusies van Cendris:

– …de blog geeft toch wel een extra dimensie aan het overdragen van kennis.
– … sommige collega’s zien de blog als een erg belangrijke bron van informatie.
– …vrijwel meteen stonden ook medewerkers van de andere afdelingen te popelen om ook te mogen publiceren.
– …de directie doet mee en kijkt dus niet vanaf de zijlijn toe.
– …gekozen om de weblog ruimte te bieden voor alle mogelijke discussies. Dat is ook volop opgepakt.
–   Het aantal postings en reacties op de blog is al dusdanig groot dat de stroom niet voor iedereen nog bij te houden is.
– …extra aandacht moeten besteden aan de usability van de blog. 
– …zijn we aan een ontdekkingsreis begonnen en zoals nu blijkt zijn we vliegend van start gegaan  

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This