Select Page

De Digitale Economie 2004

De digitale economie 2004Zojuist is het CBS rapport De digital economie 2004 (pdf) verschenen. Op de site van CBS staat te lezen:

“De periode van grote investeringen in informatie- en communicatietechnologie (ICT) en grote economische groei van de binnenlandse ICT-sector lijkt voorlopig voorbij. De verspreiding van ICT in de vorm van computers, internet en mobiele telefonie groeit nog nauwelijks. In de samenleving is echter sprake van een steeds intensiever en geavanceerder gebruik van deze (bestaande) ICT-middelen. Zo beschikt het merendeel van de bedrijven en huishoudens in 2004 over breedbandinternet en is 70 procent van de bedrijven eind 2003 in één of andere vorm ‘aanwezig’ op internet. ‘Schaduwkanten’ van dit toenemende gebruik van ICT zijn de maatregelen die bedrijven (moeten) treffen om hun ICT-systemen te beschermen; 45 procent van de bedrijven heeft in 2003 last gehad van virussen. Anno 2004 is er overigens nog een derde deel van de bevolking die nog nooit internet heeft gebruikt.” 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This