Select Page

2005 het jaar van de wiki?

Al eerder kondigde ik een interessant seminar aan: "Wiki’s – hype of hyper-interessant?" De slides hiervan staan nu on-line. Ook interessant voor degenen die nog niet weten wat een wiki is, hoe het ontstaan is etc. De inhoud van de presentatie:

* Inleiding & Oorsprong
   
* Definitie & Kenmerken
   
* Voorbeelden van Wiki’s en hun gebruik
   
* Produktoverzicht
   
* Wiki’s vs. de rest van de wereld
   
* Do’s and Don’t’s
   
* Conclusies

Tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

 1. Mickel Langeveld

  Hans,
  What about combining wiki, blogging and del.icio.us into a new business concept for knowledge management or more: structuring fuzzy information that’s available in your organisation. Structured information that is available in a modelbased network can be combined with the fuzzy information this way. If you like the idea and its new just send me a hundred bucks 🙂 . (At least if you start making money… )
  with regards,
  Mickel

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This