Weblog in de klas

Als gastauteur mag ik af en toe eens gebruik maken van de weblog van Hans Mestrum. Als trainer bij NewLevel.nl wil ik webloggen gaan gebruiken om bij te houden wat er in een bepaalde training gebeurd. Deze training duurt een week en is speciaal voor onze klant op maat gemaakt, en wordt 3 keer achter elkaar gegeven. Mijn idee is dat ik gedurende die drie weken dagelijks een verslag bijhoud over het verloop van de trainingsdag. Welke onderwerpen we behandeld hebben, en of dat makkelijke of moeilijke onderwerpen waren etc. Ook wil ik de weblog gebruiken om ondersteunend materiaal aan te bieden aan de cursisten, zoals een filmpje of een whitepaper. Daarnaast hoop ik natuurlijk dat de cursisten veelvuldig reageren, en daarmee discussies op te starten. Met dank aan Hans, die me vanmorgen wegwijs gemaakt heeft in de manier waarop je zoiets kan opzetten, en ik ben zelf erg benieuwd of de cursisten het effect zien van de weblog. Daarover later meer.

Bericht gepost door : Chris Verra

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Hans

  Dag Chris, je eerste posting is een feit. Dat is dus goed gelukt! Succes met je initiatief. We hore graag hoe je het aanpakt en wat je zoal meemaakt in dit proces.

  Antwoord
 2. Hans

  Ik heb het onderschrift onder de posting aangepast zodat te zien is wie het stukje heeft geschreven.

  Antwoord
 3. Dennis Ruigrok

  Weblogs zijn een prima medium voor educatie 🙂
  Veel succes met het gebruik van een weblog tijdens de cursussen!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This