We zijn vertrokken met NewLevel.nl!

NewlevelZojuist een bijeenkomst gehad met Chris Verra, technisch trainer bij NewLevel.nl over het inzetten van weblogs in een maatwerk training. Ik berichtte hier al eerder over. Chris is een zeer ervaren Windows 2000 en Windows XP trainer die wel mogelijkheden ziet in het gebruik van weblogs in een trainingssituatie. Hij gaat een maatwerk training organiseren en wil daar een aantal zaken uitproberen door een dedicated (besloten) weblog te gebruiken. Ik heb hem zojuist ‘de knoppen’ laten zien van TypePad en hem tevens gastauteur gemaakt op Hans on Experience. Hij zal daar zijn reflecties bij gaan houden over dit experiment! Dat wordt dus smullen. Iemand die zijn eigen leerproces bij gaat houden en nog wel over de inzet van weblogs. Kan het nog mooier? Ik ben er in ieder geval enthousiast over. De weblog is reeds in de lucht en Chris zal eens gaan kijken of hij die knoppen allemaal kan bedienen. Uiteraard zullen we (nog) niet mee kunnen kijken op die blog aangezien het een maatwerk/in-company training is. Maar we kunnen wel ‘zien’ hoe hij te werk gaat door zijn postings hier, onder de categorie: Experiment Weblog in de klas.
Chris alvast veel succes!

Tags: , , Tulip Computers

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This