Select Page

We zijn vertrokken met NewLevel.nl!

NewlevelZojuist een bijeenkomst gehad met Chris Verra, technisch trainer bij NewLevel.nl over het inzetten van weblogs in een maatwerk training. Ik berichtte hier al eerder over. Chris is een zeer ervaren Windows 2000 en Windows XP trainer die wel mogelijkheden ziet in het gebruik van weblogs in een trainingssituatie. Hij gaat een maatwerk training organiseren en wil daar een aantal zaken uitproberen door een dedicated (besloten) weblog te gebruiken. Ik heb hem zojuist ‘de knoppen’ laten zien van TypePad en hem tevens gastauteur gemaakt op Hans on Experience. Hij zal daar zijn reflecties bij gaan houden over dit experiment! Dat wordt dus smullen. Iemand die zijn eigen leerproces bij gaat houden en nog wel over de inzet van weblogs. Kan het nog mooier? Ik ben er in ieder geval enthousiast over. De weblog is reeds in de lucht en Chris zal eens gaan kijken of hij die knoppen allemaal kan bedienen. Uiteraard zullen we (nog) niet mee kunnen kijken op die blog aangezien het een maatwerk/in-company training is. Maar we kunnen wel ‘zien’ hoe hij te werk gaat door zijn postings hier, onder de categorie: Experiment Weblog in de klas.
Chris alvast veel succes!

Tags: , , Tulip Computers

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This