SPAMblogs

Last weeks I found my content ‘published’ on some spamblogs. With no contact details of the person administering that blogs and strange blognames. They use my feedburner RSS feed and duplicate the complete content in a posting. No opinion or other text is found in such a posting. No trackback is made to my posting and no feedback is given. These are obvious people who steal my content and use them for their own purpose or other’s. Perhaps they want to have some cash from Google Adsense, perhaps they just want to have fun. I do not know, but I do know that if someone is quoting me I feel it as appropriate that it is clear that it is a quote, by using some kind of characteristics which are normally used and not just by copying and pasting the complete text as posting. Using my RSS feed url as a link is not a enough. My permalink has to be in and if possible I prefer a trackback. So if you see my posting without any further reference but just the feedburner reference it is probably a spamblog. 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Hans

    Ok. Bedankt voor het uitzoeken. Ziet er doortimmerd uit. Maar nu de belangrijkste vraag: hoe kom je er van af?

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This