Select Page

RSS to WAP

Rss2wap

Nieuwe functionaliteit te vinden in de rechterkolom: RSS to WAP. Gezien bij frEdSCAPES. Hij roept ons op om onze weblog gebruiksvriendelijker te maken voor PDA’s e.d.  De functionaliteit die ik heb toegevoegd zorgt er voor dat mijn RSS feed naar WML wordt vertaald waardoor het prima te lezen is. Je kunt het zelf uitproberen op deze site van RSS2WAP. Even je feed invullen en je kunt een scriptje kopieren. Ook kun je zien in deon-line demo hoe het er dan uitziet op een pda-scherm.

Tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This