Select Page

Reactie van FEMblog op mijn kritiek

Ik had het over de FEMblog en het artikel over weblogs in FEM Business en gaf mijn reactie op de blog. Het artikel van FEM dat een vertaling was van BusinessWeek vond ik een magere vertoning. Niet zozeer het artikel, maar het feit dat FEM kennelijk zelf niet in staat lijkt te zijn een even goed of beter schrijfsel te produceren. De redactie van FEMblog bij monde van hoofdredacteur Mike Ackermans komt nu met een reactie (jammer dat hij dat niet op mijn blog doet maar op die van FEM zelf tussen al die andere reacties): 

Geachte lezers!
Dank voor jullie reacties en ondersteuning. Nog even over het vertaalde artikel uit Business Week. FEM Business heeft de exclusieve licentie voor Business Week voor Nederland verworven, en daar zijn we best trots op. Dat hebben we ook in het (gedrukte) blad de lezers laten weten. We vinden dat geen zwaktebod, want dit veel grotere blad maakt soms zeer hoogstaande verhalen over het internationale bedrijfsleven, die wij niet snel kunnen nadoen en die in vertaalde vorm voor Nederlandse lezers heel belangwekkend kunnen zijn. Regelmatig drukken we een artikel uit de meest recente Business Week af. Dit artikel, dat we erg goed vonden, wilden we onze lezers zeker niet onthouden – en omdat wij een week later zelf gingen bloggen hebben we éénmalig de vertaling een week uitgesteld en wat later gepubliceerd.
Blijf ons scherp houden met jullie kritische noten!
Mike Ackermans

Natuurlijk hoeven ze de lezers het artikel uit BusinessWeek niet te onthouden en natuurlijk mogen ze het een goed artikel vinden, maar waarom zelf geen schrijfsel gemaakt Mike? Ik wil de persoon achter de blog leren kennen. Ik wil authenticiteit zien, een mening horen. Een vertaling is iets te makkelijk. Jij zit graag een boom op las ik. Nou laat maar komen zou ik zo zeggen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This