Select Page

Levendige discussie over weblogs en journalisme

Er is bij de posting over BlogWalk een levendige discussie ontstaan over weblogs en journalisme. De bijdragen van journalinks.be zijn zeer interessant en geven meer diepgang aan de discussie. Ondertussen heeft Minitrue zijn mening ook aan zijn weblog toevertrouwd. Hij schrijft:

“Journalisten moeten weblogs zien als een uitdaging.
 De taken van een journalist zijn drieledig. Ten eerste zorgen ze voor nieuwsgaring, ten tweede zorgen ze voor filtering en ten derde zorgen ze voor duiding. Deze drie taken zullen ze moeten delen met burgerjournalisten die via weblogs hun eigen medium in hadden hebben.
Traditionele journalisten zullen moeten proberen om actief gebruik te maken van deze nieuwe vormen van journalistiek.”
 

Ik stel uiteraard ieders mening over dit onderwerp zeer op prijs. Wil je je mening kwijt doe dat dan bij de posting over BlogWalk.

Tags: blogwalk

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This