Select Page

Kijk hier spreekt passie uit. Het nieuwe tijdsbeeld.

Dit is een mooie posting vind ik. Van de bloggende hoofdredacteur.Waarom is ie zo mooi. Omdat er passie uit spreekt. En daar is momenteel in onze maatschappij behoefte aan, nee liever het is een trend. Imagineering (pdf) begint bij de passie van de gebruiker. We gaan van product naar beleving (pdf) en daar is deze posting een perfect voorbeeld van. Henk Jan schrijft over zijn ervaring met webloggen. Hij is pas net begonnen maar is nu al high zo schrijft hij. Een citaat:

“Ik zit weer eens in een high. Ja, ik kan er weinig aan doen, of liever, ik wíl er weinig aan doen, ik geef me er gewoon maar weer aan over. Remmen heeft geen zin, hier wordt full speed geschakeld van één, twee, drie en meteen maar door naar vijf.”

En zo gaat hij nog wel een tijdje door.

 “En de verslaving dreigt vruchten af te gaan werpen. De afgelopen 10 dagen zijn niet hetzelfde geweest. Ik krijg mensen aan mijn bureau die ik normaal nooit zie, webmasters, webredacteuren die zich enthousiast verbazen over wat ik gestart ben, struikelend over hun woorden als ze me vervolgens willen uitleggen over de ongekende mogelijkheden die ik nu aan het ontdekken ben.”

En Henk Jan is een journalist, nee beter nog, een hoofdredacteur van een blad, van de schrijvende pers. Hij heeft de connectie met de nieuwe tijd wel erg snel gevonden. Zijn transformatie is echt. Het gaat dus verder dan een beleving. Dat is dus imagineering en transformatie: er wordt waarde toegevoegd. Geen geldwaarde maar waardevollere waarden. Hij verandert, leert, groeit, in een tempo dat je voor onmogelijk houdt en heeft er lol in. Hij zit regelmatig in de flow. En ik kan hetgeen hij schrijf alleen maar beamen. Elke dag weer. Wat een krachtig en prachtig voorbeeld van wat een weblog kan bereiken of nog liever wat er kan gebeuren als je je echt openstelt voor wat er gaande is in de samenleving: connecting & sharing en op weg naar always on, superconnected en user in control.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This