Select Page

Je hebt reclame en reclame!

Pringles reclame

 

Deze reclamespot van Pringles moet je gezien en gespeelt hebben! Hij past volgens van Frans Nauta perfect in de beleveniseconomie. Knap gemaakt en je bent wel een poosje bezig. Zet wel je geluid even aan anders ontgaat je het meeste zo niet alles. De homepage van de bedenkers liegt er ook niet om. Ik snap waarom Frans het een belevenis noemt. Prachtig!

Tags: beleveniseconomie

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Timbo

    In het begin dacht ik, de zoveelste in het rijtje.. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat het niet werkt. Wat goed is bij deze campagne is dat er een winners-element in zit. Het is meer dan alleen interactie, en sanjeev grappige dingen laten doen. Na per ongeluk 2 goede dingen gezegd te hebben kreeg ik een doos met pringles, dit zet je aan tot meer! Dit in tegenstelling tot de burger king chicken, cristal clear oprah en dat beer-ding.
    Deze xml file is ook wel handig trouwens, http://www.nevashut.com/game/game_data_postcomp.xml

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This