Select Page

Ja, soms in het engels

Ik heb het overwogen. Wat ga ik doen? In het engels schrijven of niet. De vele reacties hebben me daar bij geholpen. Toch weer een mooi voorbeeld hoe je weblogs kunt inzetten bij een vraag die je hebt. Ik ga maar eens beginnen met die postings in het engels te schrijven waarbij ik een buitenlandse bron gebruik en daarnaar link. Dat lijkt me wel zo netjes, aangezien de schrijver zelf en zijn bezoekers dan kunnen lezen wat ik geschreven heb en er dus een conversatie mogelijk is. Nu is dat niet mogelijk. Wellicht dat ik in de toekomst meer in het engels ga schrijven, omdat Tulip Computers toch een europees bedrijf is en op de engelse homepage nu gelinkt wordt naar mijn nederlandstalige weblog. Ook met die bezoekers zijn geen conversaties mogelijk. Ik wil eerst eens kijken of er conversaties ontstaan en wat het effect is van de postings in het engels. Voor de trouwe lezers van mijn weblog is een engelstalige posting dus voorlopig direct een aanwijzing dat ik link met een buitenlandse bron.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This