Select Page

Interview van Neville met CEO Tulip: mijn ervaring

For immediately release2Vanmiddag was het reeds eerder aangekondigde interview van Neville en Shel met Mark Elbertse CEO van Tulip Computers en degene waar ik aan rapporteer. Dit ging via Skype. Ik mocht het geheel voorbereiden en ook mee doen in het gesprek. Voor ons de eerste ervaring om op een dergelijke manier een interview te doen en mee te werken aan de podcast van Neville: For Immediately Release. Het een en ander had qua voorbereiding toch nog wel wat tijd nodig. Zo moesten we testen hoe Skype met de firewall omgaat of liever andersom. Gelukkig bleek dat niet zo’n probleem. Wel bleek dat tegelijkertijd werken met een wireless adapter en een netwerkkabel problemen oplevert op de ISA server. Er worden dan 2 IP adressen uitgegeven heb ik me laten vertellen. Daarnaast wilde de IT afdeling natuurlijk precies weten wat er nu allemaal in en uitgaat via Skype en hoeveel bandbreedt zoiets nu ‘opslurpt’. Daar hebben ze nog wel wat vragen over.
Maar goed het geheel werkte toch vrij vlekkeloos en na met Neville getest te hebben en heb viruteel aan Mark voorgesteld te hebben was het wachten op Amerika. Shel zou ons ‘skypen’, aangezien hij het geheel opnam voor een podcast mp3 file. Het interview zal vanacht (onze tijd) door Shel aangeboden worden en morgenvroeg heeft Neville dus de mp3 on-line staan. Ik denk dat het een aardig beeld geeft over hoe we bij Tulip nu omgaan met mijn weblog, hoe ik begonnen ben en wat het idee van de directie is. Na ruim een half uur conversatie en het opsturen van wat foto’s naar Neville is het nu het wachten op de podcast. Ik ben benieuwd naar de reacties. Volgens Neville en Shel: ‘it’s  just great!’ Voor ons weer een leuke ervaring en leermoment. Elke dag brengt weer wat nieuws met webloggen. Het blijft een enerverende bezigheid! Morgen meer.

Update 12 mei: het interview staat inmiddels ook on-line.

Tags: Tulip Computers, , , corporate blogging

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Fred Zelders

  Hans,
  Meteen vanochtend mijn iPod ingeplugd en … daar stond FIR – 05/11/05 – For Immediate Release http://libsyn.com/media/fir/tulip.mp3 al klaar om te luisteren. Uiteraard meteen gedaan.
  Geweldig!
  Je hebt hiermee Tulip, jouw Weblog en je visie op Weblog als instrument [en daarmee dus ‘jouw business’] perfect op de kaart weten te zetten.
  Proficiat!

  Antwoord
 2. MarketingFacts

  CEO Tulip Computers geinterviewd Hobson & Holtz

  Mark Elbertse (CEO) en Hans Mestrum (Trendwatcher) van Tulip Computers zijn geinterviewd voor For Immediate Release, een reeks podcastinterviews van Shel Holtz en Neville Hobson. Het interview, dat ingaat op

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This