Select Page

Internetjournalistiek.be houdt het voor gezien

Op Blogologie lees ik zojuist dat onze belgische vrienden van Internetjournalistiek.be er mee op houden. Ik had al zo’n vermoeden toen ik deze week een mailtje kreeg van Sven. Ik heb hem gesproken op BlogWalk. Het is toch zonder dat een dergelijk intiatief verdwijnt. Ik vond het juist mooi passen in het grensgebied tussen journalistiek en weblogs (wat dat dan ook mag zijn) en dacht dat er toekomst in zat. Maar aangezien het vrijwilligerswerk is, blijft het natuurlijk moeilijk om goede artikelen te maken. Misschien een idee voor een regulier blad cq krant om het over te nemen?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This