Select Page

Het interview: Tulip en Hans on Experience

Interview

 

Zoals ik al eerder aangekondigde en waarvan ik mijn ervaringen gisteren reeds beschreef heeft Nevillen Hobson en Shel Holtz een interview gehad via Skype over corporate blogging met Mark Elbertse CEO van Tulip Computers en ondergetekende. Het interview staat op de weblog van Neville en op For Immediately Release. Ook MarketingFacts besteedt er vandaag aandacht aan.

Update vrijdag 13 mei: De posting staat nu ook bij Shel Holtz

Tags: Tulip Computers, ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

7 Comments

 1. Dennis Ruigrok

  Hey Hans,
  I heared your interview! Very interesting 🙂 I also get more interested in Tulip computers because of your personal way of blogging.

  Antwoord
 2. Dennis Ruigrok

  You were looking for a word to describe the breathing experience of weblog. Would that be freedom (of speech) maybe?

  Antwoord
 3. Hans

  Mooi gezegd! Ja word-of-mouth, the cluetrain manifesto.

  Antwoord
 4. Frank Meeuwsen

  Hans, complimenten voor het interview! Heb er met plezier naar geluisterd en wat me met name jaloers maakt is het feit dat je zo’n 50% van je tijd aan webloggen kan besteden 😉

  Antwoord
 5. hans

  @frankm: Ik zie het zoals verteld in het interview als integraal onderdeel van mijn werk. Zoals een PR functionaris PR bedrijft. Ik vind dat niet zo vreemd. Klantgesprekken voeren is heel gewoon, facturen maken ook en we vergaderen er maar op los. Webloggen is kennelijk (nog) niet zo normaal. Kwestie van tijd. Net zoals email lezen.
  Dank je voor je compliment!

  Antwoord
 6. Hans on Experience

  Nieuw op deze weblog?

  Het leek me een goed idee om even de nieuwkomers te verwelkomen op deze weblog. Wellicht kom je via het blad Emerce of Communicatie. Mogelijk via FZ of Trouw. Of via mijn foto of Furl-archief. Of via de Tulip website. Hoe het ook zij, welkom hier op de…

  Antwoord
 7. Hans on Experience

  Weblog en Tulip Computers

  Ik krijg wel eens de vraag hoe ik mijn weblog geintegreerd heb in de Tulip Computers (voor degenen die het nog niet weten: mijn werkgever). Je kunt dat zien op een aparte weblog pagina van de site. Wat heb ik daar allemaal geknutseld? – de laatste entr…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This