Select Page

Heeft iemand een idee?

Naar aanleiding van mijn posting over de RSS feeds van Microsoft hebben we het idee om voor de trainers van NewLevel.nl die feeds beschikbaar te stellen. Nu kan iedereen zich wel apart registreren voor Bloglines of een centraal account aan kunnen maken, maar ik zo het mooier vinden als we de feeds binnen zouden kunnen laten komen in een weblogposting. Daar zijn vast wel mogelijkheden voor, maar ik heb ze zo niet op mijn netvlies. Iemand een idee?

Tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

4 Comments

 1. Frank Meeuwsen

  Hans, wat bedoel je precies? Je kunt toch de lijst van de feeds van Microsoft in een weblogpost plakken? Of wil je de inhoud van de feed in een eigen weblog laten stromen? Dat kan ook, moet je wat programmeren…

  Antwoord
 2. Hans

  Ja ik wil de inhoud van de feeds in een posting laten stromen. Ik ben nu aan het experimenteren met een tool: http://jade.mcli.dist.maricopa.edu. Zo laat ik ook mijn postings op de tulip site binnenkomen.

  Antwoord
 3. Hans

  @arnoud: bedankt. Ik kende die al. Is net zoiets als die andere die ik noem. Ik ga ook even op die andere link kijken.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This