Geen samenvattingen meer in RSS feeds

Ik heb besloten om vanaf nu geen samenvattingen meer aan te bieden in mijn RSS feed via Feedburner. Ik zie dat als een service naar de lezers die via RSS mijn postings willen lezen. Met een samenvatting is dat immers lastig, zo niet onmogelijk. Dat daar het aantal bezoekers naar mijn weblog wellicht afneemt neem ik op de koop toe. Daar gaat het immers niet om. Ik vind conversaties belangrijker. En dat kan alleen maar als die meer dan (100 update: nog niet in ticker te zien) 85 lezers via RSS ook het hele bericht kunnen lezen en zodoende wellicht naar de weblog komen om een reactie te schrijven.
Wellicht ziet u straks de teller in uw RSS reader op een hoger getal staan dan normaal. Dat komt dan dus door die update van mijn feedburner instellingen hiervoor. Excuses hiervoor, maar ik meen dat deze service op weegt tegen het niet correcte getal achter mijn feed.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Bart

  Dank je wel !
  Geloof me, als je artikel interessant genoeg is, komen lezers wel uit hun readers gekropen – om te reageren of om de rest te bekijken.
  Mijn ervaring : ik lees feeds met enkel samenvattingen heel wat minder aandachtig.
  Dus, goeie zet, je hebt mijn support !

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This