Select Page

FEMblog

Fem business weblogFEM Business is aan het bloggen geslagen: FEM Business Weblog . De reguliere media wordt wakker. Ik zat nog te slapen want ik had het nog niet gezien. Via Askhim op marketingfacts die reageert op het artikel blogs en burgerjournalistiek werd ik er opmerkzaam op gemaakt. Blijkt toch maar weer dat papegaaien (zoals fred het noemt) dus wel nut heeft. Ondertussen hebben ze het in de nieuwe FEM ook maar even over webloggen:

"Weblogs zijn niet te negeren Wat begon als een onschuldig dagboekje op internet, schudt nu het bedrijfsleven wakker Klanten tippen elkaar over producten, jongeren hypen gadgets en kleding, concurrenten maken elkaar zwart. De blogosfeer is het nieuwe strijdperk waar bedrijven elkaar treffen."

Ben benieuwd. Als het maar niet zo’n slap verhaal als in de Elsevier is van afgelopen week. Ik krijg hem morgen op de mat. Je kunt trouwens reageren op bovenstaande stelling.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This