Select Page

Een nieuwe kijk op de Experience Economy: belevenissen van betekenis

Experience economy boswijkMorgen ga ik naar The College Hotel voor een Experience Top Lecture van het European Center for the Experience Economy (ECEE). Het programma:

1. Leren doe je op school en in de praktijk
Jeroen Ankersmit Managing Director The College Hotel

2. Theorie en Praktijk van de Experience Economy
Albert Boswijk Managing Director European Centre for the Experience Economy

3. Het Nieuwe Landschap van Experiences
Thomas Thijssen Associated partner European Centre for the Experience Economy en Directeur Via Nova Academy

4. Feestelijke overhandiging van het zojuist verschenen boek bij Pearson Education: Een Nieuwe Kijk op de Experience Economy , belevenissen van betekenis aan Prof. Dr. Ir. R. Maes, Hoogleraar Informatie en Communicatie Faculteit Economie en Econometrie Universiteit van Amsterdam

Voor dit lecture heb ik in hetzelfde hotel nog een interview voor het blad FZ over webloggen. Kortom: het wordt weer een mooie dag morgen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Henk-Jan

    Het wordt zeker een mooie en zonnige dag. Ben me on this very moment een beetje aan het inlezen, hierzo. (Hoewel dat doe ik dagelijks…)
    Ik zie je zo, heb maar één werkwoord waar we het over kunnen gaan hebben: webloggen.
    Bereid je niet voor, doe ik ook niet. De mooiste woorden komen uit het niets. Tot zo. HJ.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This