Select Page

CEO Tulip Computers in The Hobson and Holtz Report van 11 mei

Woensdag 11 mei aanstaande zal Mark Elbertse CEO van Tulip Computers geïnterviewd worden door Neville Hobson en Shel Holtz in hun For Immediately Release: The Hobson and Holtz Report. Neville heeft reeds een aankondiging gemaakt in zijn posting van 2 mei en Shel Holtz natuurlijk ook. De ‘show’ valt te beluisteren (mp3, 33 mb). De aankondiging van het gesprek met Mark Elbertse staat op ongeveer 69 minuten voor de liefhebbers.
Natuurlijk zal het in dat gesprek ook gaan over zijn visie op weblogs. Ik zal ook bij het interview aanwezig zijn en uiteraard hier woensdag verslag van doen. Zodra de posting van Neville klaar zal ik daar naar linken in een nieuwe posting.

Tags: Tulip Computers

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This