Select Page

BlogWalk 7: Civic Journalism

Mechel-02-2

 

Vrijdag a.s. maak ik weer een nieuw fenomeen mee: BlogWalk 7.0. De opzet is verrassend. Geen sprekers, geen presentaties, geen showcases, geen bedrijven met standjes, nee alleen maar jezelf met anderen. User in control, zullen we maar zeggen. Het programma laat zich leiden door de deelnemers zelf. Het geheel speelt zich af in de hogeschool en het oude centrum van Mechelen. Ton Zijlstra, die me heeft uitgenodgd, zal het geheel in goede banen leiden. We gaan het hebben over burgerlijke journalisme ofwel wat is het effect van al die tools zoals weblogs, wiki, flickr etc. in de handen van gewone mensen. Het belooft een ‘interessante wandeling’ te worden. Uiteraard zal ik er over bloggen en mijn fotocamera gaat ook mee.

Tags: blogwalk, Topic exchange

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Pippi

  Hoi Hans!!
  Surfend op het web kwam ik jouw site tegen. Ik wil erg graag weer giant sisters spelen. Weet jij of dat ook op de C64 Direct-to-TV staat? En zo ja, wanneer komt de C64 Direct-to-TV in Nederland op de markt. Ik las dat o.a. Pitstop ook erop staat, ik kan niet wachten.

  Antwoord
 2. Roel

  Het concept van Blogwalk klinkt interessant. Als ik ooit vanuit mijn werk meer met weblogs/wiki’s/etc zou gaan doen, wil ik ook wel zoiets gaan organiseren. Veel plezier, en ik ben benieuwd naar je ervaringen. 🙂

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This