Select Page

3e Livelog: Nationaal ICT Event: Marktplaats.nl

In deze 2e presentatie kwam Frank Crebas van Marktplaats.nl aan het woord. Hij gaf ons een inkijkje hoe marktplaats.nl groot is geworden. Heel duidelijk werd ook hier weer dat zij diverse rakelings hebben meegemaakt. 2 business modellen flopten, maar door te blijven geloven in het eigen kunnen en vooral het concept dat bezoekers van internet naar rubrieksadvertenties zouden gaan heeft ze het succes gebracht. Dit sloot dus mooi aan bij wat Pieper bedoelde met user control. Bij marktplaats heeft de klant echt ‘control’ over wat hij verkoopt, hoe, wanneer etc. De techniek die marktplaats gebruikt is niet zo veel anders als wat gangbaar is. Het omgaan met klanten dus wel. Voorts vond ik het prachtig om de bevlogenheid en trots van Frank te horen.

Tags: marktplaats.nl

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This