3 nieuwe businessbloggers bij Emerce

Ik zie zojuist bij Frankwatching en Marketingfacts dat Emerce er weer een 3–tal ‘nieuwe’ businessbloggers in zijn netwerk heeft toegevoegd: frankwatching, de koopman en ymerce. Een logische stap van Emerce. De overeenkomst is in principe voor 6 maanden aangegaan en is gebaseerd op het zogenaamde shared revenue model, waarbij Emerce advertentieruimte verkoop voor de weblogs. Daarnaast zullen de headlines van Emerce uitgewisseld worden met de weblogs. Ik ben benieuwd of dit experiment zal slagen. Met name ben ik benieuwd naar mening van de lezers op de advertenties op weblogs. Wordt het niet teveel een reclamezuil? Hoe zit het met de objectiviteit? Collegabloggers: frank janssen, erwin boogert en yme bosma succes met dit experiment!

Tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This