Select Page

3 nieuwe businessbloggers bij Emerce

Ik zie zojuist bij Frankwatching en Marketingfacts dat Emerce er weer een 3–tal ‘nieuwe’ businessbloggers in zijn netwerk heeft toegevoegd: frankwatching, de koopman en ymerce. Een logische stap van Emerce. De overeenkomst is in principe voor 6 maanden aangegaan en is gebaseerd op het zogenaamde shared revenue model, waarbij Emerce advertentieruimte verkoop voor de weblogs. Daarnaast zullen de headlines van Emerce uitgewisseld worden met de weblogs. Ik ben benieuwd of dit experiment zal slagen. Met name ben ik benieuwd naar mening van de lezers op de advertenties op weblogs. Wordt het niet teveel een reclamezuil? Hoe zit het met de objectiviteit? Collegabloggers: frank janssen, erwin boogert en yme bosma succes met dit experiment!

Tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This