Weer problemen met Technorati tags?

Ik ervaar weer sinds gisteren een probleem met Technorati tags. Ze komen niet ‘aan’ in Technorati. Dit terwijl ik toch niks veranderd heb en de code goed heb staan onder de postings. Vreemd. Vorige keer wat het een kwestie van het uitzetten van het producren van een atom feed met samenvattingen. Dat staat nu ook goed.
Heeft iemand anders ook problemen? Of heeft iemand een oplossing?

Tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Roel

  Je verwijzing is in ieder geval goed. Wat dan mogelijk nog niet goed werkt is de ping naar Technorati?
  “Once you have posted the tagged post, there are two ways to have your post included on a Technorati Tag page:
  * If your blog software is configured to ping Technorati, congratulations! You’re done!
  * If your blog software does not support automatic pinging, or you haven’t set it up yet, or you’re not sure, you can manually ping us here. You might also want to configure your blog software to ping us automatically so you don’t have to do that every time.
  Your post should appear on the page in a few minutes (up to an hour during periods of intense activity). Thank you for helping to build the real-time web.”
  (bron: http://www.technorati.com/help/tags.html)

  Antwoord
 2. Hans

  Ping is goed…..

  Antwoord
 3. Hans

  Zie zojuist dat alles nu verwerkt is van de afgelopen dagen….Raadsel.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This