Weblog vanaf vandaag op de Tulip en NewLevel.nl site!

Weblog op tulip

Weblog op newlevel

Vanaf vandaag is deze weblog onderdeel van de website van Tulip Computers en haar dochter NewLevel.nl! Compleet met de laatste 5 postings en de mogelijkheid de RSS feed op te halen. Ik ben hier best trots op. Het is toch weer een mijlpaal voor Hans on Experience na de officiële support van Tulip. Op deze manier kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in Tulip, weer op een andere manier ‘in de keuken kijken’ en betrokken zijn bij Tulip. Zo krijgt het bedrijf een persoonlijker gezicht en door middel van de reactiemogelijkheden op de weblog hebben geïnteerden de mogelijkheid tot communicatie. Voor NewLevel.nl als opleidingsinstituut is het uitdragen van kennis natuurlijk een vanzelfsprekendheid wat met deze weblog weer een nieuwe dimensie krijg.
De opzet van de weblog blijft hetzelfde: berichten over experience marketing en viral marketing, servant leadership, trends en grappige dingen waar ik zo tegen aan loop. Regelmatig besprekingen van boeken die ik gelezen heb en ontwikkelingen op het gebied van technologie en weblogs.
Ik ben zeer benieuwd waar dit fenomeen verder toe zal leiden. Ik voel de energie in ieder geval volop stromen!

Tags: , , tulip computers

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. mf

  Gefeliciteerd Hans, inderdaad opnieuw een geweldige mijlpaal!

  Antwoord
 2. MarketingFacts

  Tulip Computers stapt in weblogwereld

  Tulip Computers en dochter Newlevel.nl stappen in de wereld van weblogging op een verrassende manier. Hans Mestrum, trendwatcher bij Tulip, blogt sinds september 2004 op Hans on Experience en sinds

  Antwoord
 3. Arnoud

  Een goede stap van Tulip. Hans, gefeliciteerd!

  Antwoord
 4. Ton Zijlstra

  Gefeliciteerd Hans,
  Ik kijk uit naar ons gesprek volgende week, om hier meer over te horen!
  groet,
  Ton

  Antwoord
 5. Hans

  Beste mensen, bedankt voor de felicitaties die ik via de weblog en anderszins heb gekregen. Ik ben blij met deze stap en zie uit naar de volgende….

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?