Select Page

We zijn on-line: livelog Les Blogs

8.45u Ik zit hier nu live in de zaal van de Senat en heb verbinding en een stekkerbalk van Frank Meeuwsen (frank-ly). Erwin zit achter me voorziet de hele rij van stroom. Frank zal videologs maken en ik zal ook regelmatig liveloggen. De security is stevig. Iedereen moet gecontroleerd worden en door een detector. Ik zet ook een link op marketingfacts. Dat ga ik nu even doen. De wi-fi verbinding wordt al overbelast merk ik dus ik hoop dat we nog on-line kunnen komen vandaag.

Tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This