Social Sofware

Zo we zijn weer terug uit Parijs van het enerverend event Les Blogs. Vanmiddag ben ik te gast bij Ton Zijlstra op de Kenniscirkel Social Software
Het programma ziet er als volgt uit:

13:00 Ontvangst & registratie Jaarbeurs Utrecht
13:30 Inleiding Frank Janssen, TPG Post
14:00 Inleiding Maarten Sikkema, Macaw
15:00 Pauze
15:15 Inleiding Ton Zijlstra, Proven Partners
15:45 Groepsdiscussies
16:45 Bijeenbrengen resultaten groepsdiscussies
17:00 Borrel

Ik hoop dat ik na al indrukken, informatie en ruis van Les Blogs de draad kan volgen. Het gonst nog in mijn hoofd. Ik ben vooral benieuwd naar de ervaringen van Frank, Maarten en Ton.

Tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This