Slechts 9% van de ADSL bezitters thuis leest weblogs en 2% schrijft een weblog

Gebruik internet thuis

 

(Klik op het plaatje voor een vergroting.) Dat blijkt uit het rapport Breedband en de gebruiker 2004–2005. Hier zal dus nog veel groei plaats kunnen vinden.  95% van de internetgebruikers thuis gebruikt intern om te emailen en 50% om te chatten. Deelnemers aan het onderzoek melden dat ze andere hobbies hebben gekregen door internet, meer contact hebben met bestaande vrienden en  kennissen en hebben ze meer vrienden en kennissen gekregen.
Dit onderzoek geeft een zeer compleet beeld van het gebruik van internet thuis. Met veel grafieken en cijfermateriaal.
(getipt via MarketingFacts)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This