Scoop: Mac2Go wereldprimeur uit Borger sensatie op Mac Expo

Mac2Go Albert Koops Mac Mini Cooper 1“The Pleasure of driving a Mac”

19 april (morgen dus) wordt de Mac2Go geintroduceerd op de Mac Expo die van 19 tot en met 21 april gehouden in de RAI in Amsterdam. Hans on Experience heeft de scoop voor deze wereldprimeur van Martijn Aslander en Autoforum Borger in samenwerking met Reseller Mexpert. Op basis van de Apple Mac Mini Computer is het Mac2Go (vandaag maandag gaat deze site live) Car Area Networksysteem tot stand gekomen voor alle types auto’s. Met de presentatie van de Apple Mac Mini, een computer die maar iets groter is dan drie gestapelde cd-doosjes, kwam bij Martijn Aslander het idee deze in te bouwen in het dashboardkastje van een auto. De Apple Mac Mini is nu het kloppend hart van alle apparatuur in het Car Area Networksysteem. Met deze computer is veel mogelijk. Dvd’s kijken in de file, informatie branden op een dvd of cd-rom, via wi-fi, gprs en umts e-mail ophalen, de beurskoersen bijhouden en Internet en e-mail bekijken, je routeplanner raadplegen en je hebt altijd je telefoonboek bij je. Nu gaat het allemaal nog nog via een draadloos toetsenbord, maar binnenkort ook via knoppen aan het stuur. In het pand van Autoforum Borger is in korte tijd een prototype ontwikkeld en compleet aangepast en ingebouwd in een trendy Mini Cooper, nu al de Mac Mini Cooper genoemd (zie foto van Albert Koops gemaakt door Bert Vennik). Martijn Aslander uit Borger, bedenker van Mac2Go, vertelt waarom dit systeem is ontwikkeld.

“Bij de totstandkoming hebben we de verkeersveiligheid en de ict-mogelijkheden voor ogen gehad. Met het innovatieve Mac2Go Car Area Networksysteem denken we een extra steentje bij te kunnen dragen aan de verkeersveiligheid. Ik denk, ik weet het wel zeker eigenlijk, dat we aan de vooravond van een compleet nieuw tijdperk staan wat betreft computertoepassingen in de auto-industrie.”

Om meteen aan te sluiten bij het nieuwe systeem heeft Mexpert in de showroom van Autoforum Borger het eerste Apple verkooppunt in Drenthe geopend.

Tag: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. frEdSCAPEs

    Puntje voor Hans on Experience: wereldprimeur

    Hans Mestrum was er weer vlug bij!
    Scoop: Mac2Go wereldprimeur uit Borger sensatie op Mac ExpoMac2Go Albert Koops Mac Mini Cooper 1“The Pleasure of driving a Mac”19 april (morgen dus) wordt de Mac2Go geintroduceerd op de Mac Expo die…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This