Select Page

Microsoft Channel 9 verjaardag

Channel9 birthday

Gisteren was de verjaardag van Channel 9 het onvolprezen weblog omgeving van Microsoft’s developers. Dit meldt Robert Scoble. Bekijk de video van een rondleiding over de Microsoft Campus! Of het interview met David Probert, die werkelijk alle operating systemen van binnen en van buiten kent. Robert Scoble noemt nog meer interessante technische ontwikkelingen die er te zien zijn. Maar ik zou zeggen, lees dat maar eens. Wat Channel 9 precies is heb ik al eens beschreven. Ik vind dit nog steeds een omgeving om van te smullen en verwacht dat toekomstige websites (en weblogs) veel van de functionaliteiten van Channel 9 zal hebben. Ook als is het behoorlijk techi toch is het de moeite waard om er eens rond te neuzen. Ga er eens kijken!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This