Select Page

Microsoft Channel 9 verjaardag

Channel9 birthday

Gisteren was de verjaardag van Channel 9 het onvolprezen weblog omgeving van Microsoft’s developers. Dit meldt Robert Scoble. Bekijk de video van een rondleiding over de Microsoft Campus! Of het interview met David Probert, die werkelijk alle operating systemen van binnen en van buiten kent. Robert Scoble noemt nog meer interessante technische ontwikkelingen die er te zien zijn. Maar ik zou zeggen, lees dat maar eens. Wat Channel 9 precies is heb ik al eens beschreven. Ik vind dit nog steeds een omgeving om van te smullen en verwacht dat toekomstige websites (en weblogs) veel van de functionaliteiten van Channel 9 zal hebben. Ook als is het behoorlijk techi toch is het de moeite waard om er eens rond te neuzen. Ga er eens kijken!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This