Select Page

Livelog Expierence: Les Blogs (4)

10.30 uur Panel met Flickr, Nokia, Blogger.com en SixApart. Hoorde ik dag goed? Gaat  Nokia nu TypePad/SixApart gebruiken? Het was een announcement die morgen zou plaatsvinden, maar die nu ook niet helemaal over komt. Het komt van Charlie Chick van Nokia in het panel. Uit het panel wordt duidelijk dat het niet gaat om de technologie e.d. zelf maar om de conversaties, die bijv. met de foto’s van Flickr mogelijk zijn. Bij de foto’s maak je comments, notes en krijg je contacten. Daar gaat het om in de nieuwe tijd. Niet de techniek maar de conversatie: wederom Connecting & Sharing. Het is ook meer als tags. Het is context. Een uitgebreid landschap om een tag heen. Ondertussen worden er steeds meer foto’s in Flickr gezet.

Tags: ,

Update 29 april:: het gaat niet om TypePad maar Livejournal en Nokia. Overigens ook van SixApart

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This