Select Page

Hoezo bloggen kinderen niet?

Gouden awardKijk maar eens hieronder. Allemaal weblogs van kinderen van de St. Jozefschool, die ook een weblog heeft. Daarmee hebben ze een gouden award gewonnen. Ik heb deze weblog al eerder genoemd. Harry Rood is de weblogger van die school en die heeft er veel zin in. Hij gaf trouwens diverse redenen op in een reactie waarom webloggen voor kinderen zo goed is:

“- taaluiting (gevoelens onder woorden brengen) – spelling – internetgebruik – eenvoudige HTML -creativiteit in de vorm van vormgeving lay out, oa kleur, indeling en plaatjes – uitleg aan elkaar – leren positief op elkaar te reageren (socialisatie) – gebruik van taalvormen (bv poëzie) – logisch denken (raadsels, puzzels) -leren omgaan met kalender en agenda”

Weblog van Maaike Weblog van Berend Weblog van Iris Web-log van Kaj Weblog van Yannick Weblog van Lieneke Weblog van Kiki Weblog van 6ejaars meiden Weblog van Charlotte Weblog van Nienke Weblog van Leandra Weblog van Loïs Weblog van Wouter Weblog van Michiel Weblog van Kevin weblog van Nathi weblog van Nick en Darren Weblog van Jonno Weblog van Mitchel Weblog van Dustin Weblog van Alison

Hoezo nog geen communicatieve zelfsturing?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This