Select Page

Hoezo bloggen kinderen niet?

Gouden awardKijk maar eens hieronder. Allemaal weblogs van kinderen van de St. Jozefschool, die ook een weblog heeft. Daarmee hebben ze een gouden award gewonnen. Ik heb deze weblog al eerder genoemd. Harry Rood is de weblogger van die school en die heeft er veel zin in. Hij gaf trouwens diverse redenen op in een reactie waarom webloggen voor kinderen zo goed is:

“- taaluiting (gevoelens onder woorden brengen) – spelling – internetgebruik – eenvoudige HTML -creativiteit in de vorm van vormgeving lay out, oa kleur, indeling en plaatjes – uitleg aan elkaar – leren positief op elkaar te reageren (socialisatie) – gebruik van taalvormen (bv poëzie) – logisch denken (raadsels, puzzels) -leren omgaan met kalender en agenda”

Weblog van Maaike Weblog van Berend Weblog van Iris Web-log van Kaj Weblog van Yannick Weblog van Lieneke Weblog van Kiki Weblog van 6ejaars meiden Weblog van Charlotte Weblog van Nienke Weblog van Leandra Weblog van Loïs Weblog van Wouter Weblog van Michiel Weblog van Kevin weblog van Nathi weblog van Nick en Darren Weblog van Jonno Weblog van Mitchel Weblog van Dustin Weblog van Alison

Hoezo nog geen communicatieve zelfsturing?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This