Select Page

Frankwatching naar Emerce?

Ja dat lees je goed. Het staat in het artikel van Reclameweek dat ik in mijn vorige posting aanhaalde.

"Om het Emerce-weblognetwerk verder uit te breiden is VNU in gesprek met andere webloggers, waaronder Frank Janssen van Frankwatching.com."

Ik ben benieuwd wat Frank er op te zeggen heeft. Zouden ze ook in gesprek zijn met MarketingFacts?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Frankwatching

  Ik heb hier niets aan toe te voegen…
  En je weet het: in de blogosfeer praat iedereen altijd met iedereen!
  Frank

  Antwoord
 2. Niels

  En het gekke is, dat er ook in stond dat Marco Derksen voor zichzelf ging beginnen, maar dat heeft niemand opgepikt voor zover ik weet… terwijl het een weekje later, nadat hij het zelf bekend had gemaakt ‘hot news’ was…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This