Select Page

Forrester: The Mobile Enterprise – Define your strategy

Mobile strategyWe gaan steeds meer mobiel werken. Ik merk dat zelf ook. Ik werk op kantoor, thuis en wil onderweg eigenlijk ook bij van alles en nog wat kunnen. In ieder geval mijn email, internet en dan mijn tools voor webloggen, lezen van RSS feeds en dergelijke. Maar wordt er eigenlijk wel over nagedacht hoe dit kan en wat is dan de strategie; Forrester heeft er onderzoek naar gedaan en komt tot de conclusie dat ik niet alleen ben die meer eisen stelt aan mobiel werken. Maar vooral dat er een strategie moet komen op dit vlak. Lijkt me goed, als het dan maar niet ten koste gaat van flexibiliteit.

“ For many companies, mobility has seeped into the organization through tactical solutions to specific field problems — few have come to mobility with a strategic vision from the outset. With nearly 47% of companies deploying mobile solutions by May 2005, it is becoming increasingly important to evolve from tactical mobility projects to a consolidated, managed, enterprisewide approach to mobility to limit operational costs and security risks. As companies do so, a distinction is emerging in the way that they need to think about the information needs of mobile workers, such as field service technicians, versus the mobile needs of information users, such as executives. As a result, centrally managing and optimizing the unique needs of each of these groups requires structured approaches across technology and the organization. “

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This