Flickr Related Tag Browser

Flickr related tagsMooi! Flickr Related Tag Browser: vul je favoriete ‘tag’ in en kijk wie nog meer deze tag gebruikt heeft om zijn foto’s op te slaan in Flickr. Ook de tags die er mee te maken hebben zie je. Zo krijg je dus een context van je onderwerp. Ik ben ook begonnen met  een Flickr foto archief Hans on Experience. Nog bescheiden qua omvang, maar leuk om eens uit te proberen. Ook hier zien we weer de ontwikkelingen van een soort social networking. Mensen publiceren hun foto’s en schrijven er zelf een comment bij of anderen doen dat. Ik zie daar wel toepassingen voor om bijvoorbeeld conferenties, nieuwe producten, interessante mensen, trends en dergelijke vast te leggen, te ‘taggen’ en zo weer een rijkere context aan te kunnen bieden. Sommigen gebruiken het archief ook als een soort weblog. Bijvoorbeeld dit Yahoo!360 review. Ga ook eens met je muis over de foto. Je krijgt dan commentaar of notes te zien. Als het archief van mij wat meer omvang heeft zal ik het op deze weblog toevoegen bij mijn Furl archief, Bloglines feeds en del.icio.us tags in de rechterkolom. Wellicht na het bezoeken van het congres Les Blogs.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Fred Zelders

    Zo ontdek je ook nog eens andere talenten. Mooie foto’s Hans!
    Ik had de Flickr-tag browser eind maart al even in het zonnetje gezet (op frEdSCAPEs).
    Best wel aardig om -hoewel je het in feite over foto’s hebt- ook eens niet zo voor de hand liggende tags in te tikken. Probeer eens RSS, weblog, wiki en dergelijke.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This